info@villamelayabali.nl 0062 (0)877 60248308

?>

Strand Villa Melaya Bali

Hieronder vindt u meer informatie over de villa’s. Bekijk foto’s van de villa’s in de galerij.

Woongedeelte

Woongedeelte Villa Melaya BaliHet woongedeelte van de villa’s is een oude antieke joglo. De joglo’s zijn allemaal 75-100 jaar oud en vanuit Java naar Bali overgekomen. Er is een volledig uitgeruste keuken. De staff heeft in de staffhouse nog een eigen keuken waar ze de maaltijden voorbereiden, alleen het afbakken wordt in de villa zelf gedaan zodat u maximaal kunt genieten van uw privacy. Naast de keuken is er in de woonkamer een zithoek met TV en audio set en een grote eettafel. Naast de ingang is een gastentoilet en vanuit het woongedeelte is er toegang tot alle slaapkamers, het terras en de patio. Overal vanuit de woonkamer kijkt u over het zwembad de tuin in en naar de oceaan.

Tuin

Tuin Villa Melaya BaliDe tuin is ruim opgezet en tropisch ingericht, aan de buitenkanten is er een drie meter dikke begroeiing van tropische planten die tevens dient als afscheiding tussen de villa’s. Er is gekozen voor een natuurlijke afscheiding en om zo veel mogelijk palmbomen te laten staan, hierdoor houdt de tuin zijn tropische uitstraling. Verder is het uitzicht zo vrij mogelijk gehouden zodat er vanuit de hele tuin uitzicht is op de oceaan.

Slaapkamers

Slaapkamers Villa Melaya BaliIn de villa zijn er drie slaapkamers, ze hebben alle drie uitzicht op de tuin en de oceaan. De slaapkamers hebben natuurstenen muren, een marmeren vloer en ingebouwde kasten van oud teakhout. Ze zijn uitgerust met een kingsize bed en hebben een eigen en suite badkamer. De twee slaapkamers aan de zijkant zijn gespiegeld en hebben een semi open badkamer, de slaapkamer in het midden heeft een dichte badkamer en heeft een toegang direct vanuit de woonkamer en ook via de patio. De dichte slaapkamer is door de patio rolstoel toegankelijk.

Uitzicht

Uitzicht Villa Melaya BaliVanaf het strand is er het uitzicht op Java, de andere kant op verrijzen de bergtoppen van Bali. Bij helder weer is Mount Iejen op Java goed zichtbaar, hier is een groot fosformeer in de krater, een van de grootste werkende fosformijnen ter wereld. Direct rechts van de villa begint een klein koraalrif, u kunt dus direct vanuit de villa beginnen met snorkelen. 20 minuten rijden vanuit de villa is de haven naar Menjangan eiland, een van de mooiste snorkel en duik plekken ter wereld.